Συζήτηση μεταξύ του Μανόλο Χιμένεθ και του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μια ημέρα έπειτα από την πολύ κακή εμφάνιση της ΑΕΚ στον Βόλο, παρά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο άλλωστε επικρατούσε προβληματισμός λόγω της εικόνας που παρουσίασε η ομάδα και των κινήσεων του Ανδαλουσιανού προπονητή από τον πάγκο.

Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών εκφράστηκαν τα παράπονα του Μελισσανίδη σχετικά με την εικόνα της ομάδας, χωρίς το αφεντικό της Ένωσης να αναφερθεί σε επιλογές προσώπων και ενδεκάδας. Το σημαντικό που ειπώθηκε από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ είναι ότι η Ένωση δεν είχε την εικόνα που έπρεπε, όπως επίσης τονίστηκε και η λογική αντιμετώπισης του αγώνα. Ήταν μια συνάντηση που έγινε σε καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών που έχουν συνεχείς επαφές άλλωστε.

Ο Χιμένεθ εξέφρασε την προσωπική του άποψη, έχοντας νωρίτερα μέσα στη μέρα μιλήσει και με τον Παναγιώτη Κονέ. Ο Ανδαλουσιανός προπονητής μετέφερε στον Δημήτρη Μελισσανίδη πως βασίζεται στις επιστροφές των παικτών που είναι τη δεδομένη στιγμή τραυματίες και στους οποίους υπολογίζει αρκετά, αλλά και στο πρόγραμμα εκγύμνασης από τον γυμναστή Σέμπα Μπασκόν, το οποίο όπως τόνισε θα φέρει την ΑΕΚ στην κατάσταση που επιθυμεί από τις αρχές του Απρίλη και έπειτα.

Μεταξύ του Σεβιγιάνου τεχνικού και του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ τονίστηκε επίσης ότι από εδώ και πέρα ως το τέλος της σεζόν πρέπει να γίνει το καλύτερο δυνατό με βελτίωση της εικόνας της ομάδας και από το καλοκαίρι και μετά να υπάρξει σωστή οργάνωση για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.