Ο Μάριο Χεζόνια έπαιξε πολύ καλά κόντρα στη Μπαρτσελόνα ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Κροάτης μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε, «Μέρος της ήττας ανήκει σε μένα, φταίω κι εγώ. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Euroleague. Ήταν λίγο συναισθηματική στιγμή για μένα που έπαιζα απέναντι στην παλιά μου. Μετά από έξι μήνες δεν είχα καλές ανάσες στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα όμως πήγαν καλά για μένα, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος».

Κλείνοντας, ο Χεζόνια δεσμεύτηκε πως σε τρεις μήνες θα μιλάει ελληνικά.

Πηγή: gazzetta.gr