Την ήττα με 74-65 γνώρισε ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο από την Άλμπα στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους «πράσινους» να πληρώνουν την πολύ κακή τέταρτη περίοδο, ενώ για το μεαλύτερο διάστημα του αγώνα βρίσκονταν μπροστά στο ματς.

Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους και επηρεάστηκε σημαντικά τόσο από τις ελλείψεις που είχε όσο και από το γεγονός πως βρέθηκε για μεγάλο διάστημα εκτός προπονήσεων το προηγούμενο διάστημα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις τους.

Όπως αποδείχθηκε, το γεγονός ότι οι μολύνσεις ήταν πολλές εντός της ομάδας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην υπάρχουν δυνάμεις για να αντέξουν οι παίκτες στις απαιτήσεις του ματς.

Το αμυντικό και επιθετικό «μπλακ-άουτ» του Παναθηναϊκού στην τέταρτη περίοδο, έδωσε τέλος στο σερί των δύο νικών που είχε πριν το ματς της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να πέσει ακόμη περισσότερο στην κατάταξη με ρεκόρ 9-15 (νίκες-ήττες). Όσο για την Άλμπα, έφτασε και εκείνη τις 9 νίκες, έχοντας επίσης 17 ήττες.

Η ελληνική ομάδα είχε την ατυχία να βρει απέναντί της έναν «σεληνιασμένο» Τίμαν, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση με 16 πόντους, 14 εκ των οποίων στην 4η πέριοδο. Από πλευράς ομάδας του Όντεντ Κάτας, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ουάιτ με 14 πόντους, ο οποίος μάζεψε και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 28-34, 50-53, 74-65