Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο πνεύμα και την πίστη των παικτών του ως το τέλος για να βρουν το γκολ που δικαιούνταν και να πάρουν την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στην Cosmote TV:

Για τη δραματική πρόκριση του Ολυμπιακού: «Η γεύση είναι αυτή που αξίζει σε αυτή την περίσταση. Έγινε το δίκαιο και αυτό που αξίζαμε. Το 2-0 δεν ήταν δίκαιο, δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του ματς. Είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και θα ήταν άδικο να είχαμε αποκλειστεί. Είχαμε μεγάλο αγωνιστικό πνεύμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Είμαι ευτυχισμένος. Θα ήταν άδικο να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός».

Για το 2-0 της Αϊντχόφεν στο πρώτο μέρος: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος από το πρώτο μέρος. Μπήκαμε όπως είχαμε σχεδιάσει, είχαμε δύο ευκαιρίες. Μπήκαμε με αποφασιστικότητα, δείξαμε καλό πρόσωπο και το σκορ δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του αγώνα».

Για τα σημαντικά γκολ του Χασάν στο τέλος: «Το αγωνιστικό μας πνεύμα ήταν σπουδαίο, δεν σταματάμε ποτέ ως την τελευταία στιγμή. Είμαστε περήφανοι, το πιστεύουμε ως το τελευταίο λεπτό. Πιστεύουμε στον Χασάν, όπως και σε όλη την ομάδα».

Για το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο στους 16: «Όχι καμία προτίμηση. Προτεραιότητα είναι να ξεκουραστούμε για το ματς της Δευτέρας στο πρωτάθλημα και έπειτα θα μας απασχολήσει η κλήρωση».

Πηγή: gazzetta.gr