Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό έχει συγκεντρώσει πάνω του πολλά βλέμματα από το εξωτερικό. Ακόμη ένα δημοσίευμα για τον νεαρό άσο έρχεται να το αποδείξει.

«Το πορτρέτο του κορυφαίου ταλέντου στην Ελλάδα. Χρήστος Τζόλης: Από τον ΠΑΟΚ στην Μπουντεσλίγκα;». Με αυτόν τον τίτλο η αυστριακή έκδοση της ιστοσελίδας Transfermarkt παρουσιάζει το αφιέρωμα στον 19χρονο διεθνή επιθετικό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, για τον νεαρό έχουν δείξει ενδιαφέρον η Κλαμπ Μπριζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπράιτον, ενώ βρίσκεται και στο επίκεντρο ομάδων του γερμανικού πρωταθλήματος, μια εκ των οποίων είναι η Λειψία.

Η κατακόρυφη άνοδο της αξίας του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» δεν θα μπορούσαν να περάσει απαρατήρητη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία ασχολείται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

H διαδρομή και η μέχρι τώρα καριέρα του Τζόλη αρχίζει να απασχολεί και ανθρώπους πέραν των ελληνικών συνόρων. Έτσι, αναφέρεται πως «σε διεθνές επίπεδο έκανε μεγάλη αίσθηση χάρη στα τρία γκολ σε τέσσερις αγώνες στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια τα τρία γκολ και οι δύο ασίστ σε πέντε παιχνίδια στο Europa League».

Επίσης, γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας δίχως να βάλει κάποιο ποσό ως ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο Έλληνας εξτρέμ είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου και όπως τονίζεται «η πανδημία μόνο καλό έκανε στον Τζόλη, αφού οι αγώνες των τμημάτων υποδομής σταμάτησαν και έτσι πήρε την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ».