Δυνατά έχει μπει στο μεταγραφικό παζάρι για τον μήνα Αύγουστο ο Πλατανιάς Χανίων, καθώς σε διάστημα δύο εβδομάδων έχει κλείσει ήδη τέσσερις παίκτες. Επόμενο «χτύπημα» μπορεί να είναι ο Τζενάρο Μπρασιγκλιάνο.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή η ΠΑΕ της κρητικής ομάδας, ο Γάλλος τερματοφύλακας βρίσκεται από χθές στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου, κάνοντας μάλιστα την πρώτη του προπόνηση.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοκιμασθεί και όταν θα έχουν βγει και τα απαραίτητα συμπεράσματα για τον 34χρονο γκολκίπερ, θα αποφασισθεί αν θα παραμείνει τελικά.

Πρόκειται για έναν πορτιέρο που δεν έχει αφήσει ποτέ την πατρίδα του και είναι… προϊόν των ακαδημιών της Νανσί όπου ανδρώθηκε και έπαιξε στο μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του (ως επαγγελματίας από το 2001 έως το 2011).

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2004-2005, όταν η ομάδα ήταν στην Β’ εθνική του γαλλικού πρωταθλήματος, μαζί με την άνοδο στο Σαμπιονά, ο Μπρασιγκλιάνο κέρδισε και τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της κατηγορίας.

Κάποιοι τραυματισμοί όμως που τον ανάγκασαν να κάνει χειρουργείο στο δεξί του πόδι μέσα στο 2010-2011, ουσιαστικά άνοιξαν την πόρτα της εξόδου από τη Νανσί.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Μαρσέιγ, που παρά τα τρία χρόνια που έμεινε, είχε μόλις 6 συμμετοχές, καθώς είχε τον περιορισμένο ρόλο του αναπληρωματικού του αναντικατάστατου, Στιβ Μανταντά.

Πηγή: sport-fm.gr