Δεν έχουν τελειωμό οι πονοκέφαλοι για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που μετά τον Γουέιν Ρούνεϊ, βλέπει τον Πατρίς Εβρά να θέλει να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, με το μυαλό του στη Ρεάλ.

Μπορεί ο Πατρίς Εβρά να συζητά για το καινούριο συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σύμφωνα με το goal.com, είπε σε φίλους του ότι δεν θα έλεγε όχι σε μια μετακίνηση στη Ρεάλ το καλοκαίρι.

Ο Πατρίς Εβρά φαίνεται ανήσυχος για την πορεία και το μέλλον της Γιουνάιτεντ, καθώς η ομάδα του Μάντσεστερ δείχνει να μένει πίσω λόγω των οικονομικών προβλημάτων της.

Γι’ αυτό δεν θα έλεγε όχι σε μια μετακίνηση στη Ρεάλ, που είναι μια ομάδα που θαυμάζει και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του εκεί.

Όσο για τον λόγο που διαπραγματεύεται το καινούριο συμβόλαιό του ενώ έχει τάσεις φυγής, είναι ότι θέλει να δώσει στη Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από μια πιθανή πώλησή του στη Ρεάλ.

Αναμένεται βέβαια και η αντίδραση του Μουρίνιο, ο οποίος μπορεί το καλοκαίρι να τον ήθελε, αλλά πλέον έχει εμπιστευτεί τη θέση του αριστερού μπακ στον Μαρσέλο, που έχει γίνει από τους αγαπημένους του παίκτες.

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι ο Εβρά ήταν από τους πιο εκνευρισμένους με τον Ρούνεϊ όταν αυτός δήλωσε την επιθυμία του να φύγει. Πηγή: gazzetta