Ο Παναθηναϊκός σκόραρε νωρίς με τον Καμπετσή και στη συνέχεια άντεξε στην πίεση του Άρη και πήρε μεγάλη νίκη.

Οι πράσινοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και αφού πρώτα απείλησαν στο 7′ με το σουτ του Καμπετσή, άνοιξαν το σκορ στο 9′ με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Βέλεθ από δεξιά (0-1). Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια αυτό που τον ενδιέφερε ήταν το να αμυνθεί, με τον Άρη να έχει κατοχή μπάλας 64%-36% αλλά να μην μπορεί να απειλήσει, με εξαίρεση τη φάση του 37′, όταν ο Γκαρσία σέντραρε και ο Μαντσίνι με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Οι κίτρινοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο β’ μέρος, έχοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 49′ με τον Μάνο από κοντά, ενώ στο 53′ ο Τζέγκο βγήκε τετ α τετ αλλά ο Διούδης τον νίκησε. Το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο αλλά οι πράσινοι είχαν σε καλή μέρα τον Διούδη, ο οποίος έκανε πολύ καλή επέμβαση και στο 60′ σε σουτ του Μάνου.

Στο 65′, βέβαια, ο Βέλεθ, ο οποίος ήταν μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής του Άρη, είχε μοναδική ευκαιρία για το 0-2, αλλά δεν το έκανε και στη συνέχεια άρχισε ξανά το μονότερμα. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούσαν με κάθε τρόπο για την ισοφάριση, αλλά ο Διούδης ήταν εκπληκτικός και σταμάτησε τον Σίλβα σε τετ α τετ στο 75′, ενώ στο 92′ μπλόκαρε τη μπάλα μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία.

Και κάπως έτσι, έχοντας για κορυφαίο τον τερματοφύλακά του, ο Παναθηναϊκός πήρε μια μεγάλη νίκη, η οποία τον εδραιώνει στην 5άδα.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (81′ Σάκιτς), Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (81′ Γκανέα), Τζέγκο (55′ Σάσα), Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι (68′ Σίλβα), Ματέο, Λόπεθ (46′ Μάνος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (74′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (80′ Καρλίτος), Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο (80′ Χατζηθεοδωρίδης), Καμπετσής.