Αρκετό καιρό περίμεναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ να συναντηθούν και να συζητήσουν με τον Ιβάν Σαββίδη για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, τους ίδιους και γενικότερα την επικοινωνία τους.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το μήνυμα που έστειλε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στους συνδεσμίτες και μεταξύ άλλων τους τόνισε ότι «δεν ήρθα για να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Θα γεράσουμε εδώ μαζί. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και τα παιδιά μου θα έχουν ενεργό ρόλο».

Απόδειξη αποτελούσε το γεγονός ότι στη συνάντηση έδωσε ήταν και ο μεγάλος του γιος, ο οποίος μόλις ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Λονδίνο θα εμπλακεί πιο ενεργά στη διοίκηση της ομάδας.

Οι οργανωμένοι, από την πλευρά του, έθιξαν στον Σαββίδη θέματα που τους απασχολούν όπως οι μετακινήσεις, αλλά και η πιο συχνή επαφή με την ΠΑΕ, ενώ ζήτησαν ενημέρωση και για το μεγάλο θέμα που αφορά τα χρέη.

Στο τελευταίο στάθηκε και ο Σαββίδης, ο οποίος ξέσπασε και υποστήριξε: «Με κοροϊδεύουν! Δεν βρίσκονται λύσεις. Είναι όλο λόγια και για τα χρέη και για τη Θέρμη. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες δουλειές. Και με το αεροδρόμιο και με το λιμάνι».

Τι γίνεται στα μεταγραφικά

Το Σάββατο και την Κυριακή υπήρξε συνάντηση του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ με τους κ.κ. Βρύζα και Αναστασιάδη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν διεξοδικά για την πορεία των τελευταίων μεταγραφικών τους επαφών.

Είναι φανερό ότι ο ομογενής επιχειρηματίας είναι επιφυλακτικός και για αυτό τον λόγο θέλει εκείνος να έχει τον τελευταίο λόγο σε κάθε υπόθεση.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου εξήγησαν γι’ ακόμη μία φορά ότι κάποιες κινήσεις πρέπει να επισπευστούν, για να μη χάνει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημαντικούς του στόχους και έτσι να οδηγείται σε δεύτερες και τρίτες επιλογές.

Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τους Θεσσαλονικείς φαίνεται ότι είναι ο Μίροσλαβ Στοχ για τον οποίο τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην και δεν αποκλείεται σύντομα να ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες του για τη συμπρωτεύουσα. Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στη Φενερμπαχτσέ, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού που αγγίζει τα 1,8 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τον Στοχ και άλλοι παίκτες απασχολούν τους «ασπρόμαυρους» και ίσως μέσα στην εβδομάδα έχουμε νέες ανακοινώσεις μεταγραφών, ώστε να ενσωματωθούν μέχρι τις 10 Ιουλίου – όταν και ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Πηγή: sport-fm.gr