Στον Ολυμπιακό επιστρέφει ο Τόμας Ντε Βινσέντι, αφού οι διαπραγματεύσεις του ΑΠΟΕΛ με τους Πειραιώτες δεν είχαν θετική κατάληξη για τον κυπριακό σύλλογο.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Κύπρου εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση και ενημερώνουν ότι πλέον παύουν να ασχολούνται με τον αργεντινό μέσο και θα κινηθούν για άλλους παίκτες.

Η ανακοίνωση…

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει ότι το θέμα συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI, έχει οριστικά κλείσει για την ομάδα μας.

Παρά την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα αναθεωρημένη πρόταση, η οποία αποτελεί πραγματική υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Η επιτροπή προγραμματισμού, έχει προχωρήσει ήδη στις διεργασίες ανάλυσης για τις επόμενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας έχουν προταθεί και αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση».

Πηγή: sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.