Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως είναι νωρίς ακόμα για να «κλαίγεται» κανείς. Υπογράμμισε, πάντως, πως κάποιοι «δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια».

 «Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Είμαστε σε άριστη θέση στην Ευρωλίγκα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Η Ολίμπια είναι μια ομάδα με πολλά προβλήματα που “χτίστηκε” από την αρχή. Έπαιξε καλύτερα κι άξιζε την νίκη. Εμείς προσπαθήσαμε, αλλά αυτή είναι η ζωή. Αυτό είναι το μπάσκετ. Η Ολίμπια είχε μεγαλύτερη θέληση από εμάς» είπε αρχικά ο προπονητής των «πράσινων» και συνέχισε: «Αν ο Διαμαντίδης έβαζε και τις τρεις βολές, θα ήταν θαύμα. Γιατί πολύ απλά ήταν πολύ κουρασμένος. Αλλά κάνω ερώτηση στον εαυτό μου: Πώς να κάνω αλλαγή τον Διαμαντίδη; Κάποιοι παίκτες δεν μου έχουν δείξει ότι έχουν την ποιότητα για τέτοια παιχνίδια. Αυτή είναι η απόφασή μου και δεν θέλω να παραπονιέμαι γι’ αυτή. Στην Λουμπλιάνα είναι πάντα υπέροχο να αγωνίζεσαι. Κάποιοι στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν τον ρόλο τους. Δεν αρκεί να παλεύεις για 20 και 25 λεπτά. Όλοι κάνουμε λάθη κι αρχίζω από τα δικά μου. Στο μπάσκετ και στην ζωή πρέπει να έχεις κίνητρο. Αν έχεις κίνητρο, δεν έχεις όρια. Αν παίζεις χωρίς κίνητρο, δεν υπάρχει ουσία».

Όσο για την άσχημη ενέργεια του Μάικ Μπατίστ, που πάτησε στο κεφάλι τον Σάσο Όζμπολτ, σχολίασε: «Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Μάικ. Κι όποιος αγαπάει το μπάσκετ αγαπάει και τον Μάικ. Έκανε λάθος και του είπα να ζητήσει “συγγνώμη”. Κι εγώ ζήτησα από την ομάδα της Ολίμπια».

Πηγή: gazzetta.gr