Ο Εμίλι Ρουσό θέλει να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και για να τα καταφέρει τάζει τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ.

Είναι η πάγια τακτική των υποψήφιων προέδρων των μπλαουγκράνα, όπως και της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν πλησιάζουν οι εκλογές: Υπόσχονται μεγάλες μεταγραφές, ελπίζοντας ότι έτσι θα κερδίσουν τους ψηφοφόρους. Τακτική που θα ακολουθηθεί και τώρα, όπως φαίνεται.

Μπορεί η οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα να είναι τραγική, με το κλαμπ να προσπαθεί να πείσει τους παίκτες να δεχθούν να πάρουν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τους μισθούς τους, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τον Εμίλι Ρούσο, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος, θα έχει ως αντιπρόεδρο τον Χοσέ Μαρία Μινγκέγια, ο οποίος είναι ένας βετεράνος μάνατζερ που είχε χειριστεί στο παρελθόν τις μεταγραφές των Ντιέγκο Μαραντόνα, Ριβάλντο και Λιονέλ Μέσι στη Μπάρτσα.

Και αφού το έκανε τότε, δηλώνει έτοιμος να το κάνει και τώρα με τους Χάαλαντ και Μπαπέ, αν εκλεγεί ως πρόεδρος ο Ρούσο.

«Αν εκλεγούμε, το όνομα του Μπαπέ θα είναι επάνω στο τραπέζι και έχουμε κάνει ήδη επαφές. Εμείς θα είμαστε εκεί. Για τον Χάαλαντ, έχω μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο με τον Ραϊόλα και έχω όλα τα στοιχεία, εφόσον εκλεγεί ο Εμίλι Ρουσό», ήταν τα λόγια του Μινγκέγια.