Μια ευχάριστη είδηση επεφύλασσε για άπαντες στην ΑΕΚ η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάσιμο Καρέρα για τον αγώνα με τον Βόλο, στη Ριζούπολη, στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Super League 1. Συγκεκριμένα, μετά από πέντε μήνες στην «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα βρίσκεται ο Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε για την ομάδα του σύστημα 4-3-3, το οποίο θα μπορεί να διαμορφώνεται και σε 4-2-3-1, με τον 17χρονο Μιτάι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Στην κορυφή της επίθεσης επιλέχθηκε ο Ολιβέιρα αντί του Ανσαριφάρντ.

Οι «11» της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο στη Ριζούπολη είναι με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Μιτάι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα και Παουλίνιο τετράδα στην άμυνα, τον Σιμόες ως 6άρι, λίγο πιο μπροστά του τους Σιμάνσκι και Μάνταλο, στο αριστερό άκρο της επίθεσης τον Τάνκοβιτς, στο δεξί τον Γκαρσία και στην κορυφή τον Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Λάτσι, Βασιλαντωνόπουλος, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Μαχαίρας.

Ο Ανχελ Λόπεθ, από την πλευρά του, παρατάσσει τη θεσσαλική ομάδα με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Κλέιμαν, η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Φερράρι (αριστερά), Σάντσες, Κολόμπο, Ντεντάκης (δεξιά). Στο κέντρο οι Μπαριέντος και Ριέστρα. Η τριάδα πίσω από τον επιθετικό αποτελείται από τους Μπαρτόλο (αριστερά), Ουάρντα, Περέα (δεξιά). Στην επίθεση βρίσκεται ο Δουβίκας.

Ο πάγκος του Βόλου: Γκαραβέλης, Μήτογλου, Κιάκος, Μαρτίνες, Νίνης, Λογάρας, Μπάλλας, Κανελλάκης.