Ο εντυπωσιακός Άρης πέρασε και από το «Γεντί Κουλέ» με το 3-0 επί του ΟΦΗ και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην 1η θέση.

Από το ξεκίνημα του ματς οι Θεσσαλονικείς έδειξαν τις διαθέσεις τους, αφού μέσα στο πρώτο λεπτό είχαν δύο τελικές προσπάθειες με τον Σίλβα, για να ακολουθήσει στο 9′ η ευκαιρία με τον Μάνο που δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία μετά τη σέντρα του Σίλβα. Στο 16′ και στο 19′ ήταν η σειρά των Κρητικών να απειλήσουν με τον Νέιρα, σε ένα παιχνίδι που είχε εξαιρετικό ρυθμό και στη συνέχεια είχε και γκολ.

Στο 29′ ο Μάνος έκανε το σουτ πέφτοντας, ο Σωτηρίου απέκρουσε και ο Μπερτόλιο στην επαναφορά έκανε το 0-1 για τον Άρη, ο οποίος στο 42′ έβαλε βάσεις νίκης με το 0-2 από το δεύτερο γκολ του Μπερτόλιο. Ο ΟΦΗ, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ήταν υποχρεωμένος πλέον να παίξει μαζικά μπροστά ψάχνοντας ένα γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, αλλά στο 66′ ο Σαρδινέρο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του.

Και αφού δεν έγινε το 1-2 που θα έδινε εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, έγινε λίγα λεπτά μετά το 0-3, το οποίο σήμανε και το… πρόωρο τέλος. Συγκεκριμένα, στο 74′ ο Βαφέας ανέτρεψε τον Μάνο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Ματίγια έκανε το 0-3!

Ακόμη μία νίκη, επομένως, για τους κίτρινους, οι οποίοι έδωσαν συνέχεια σε αυτή επί του ΠΑΟΚ και πήγαν στους 29 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος όμως έχει και ένα ματς λιγότερο (παίζει την Κυριακή με την ΑΕΛ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης (78′ Κοροβέσης), Βαφέας, Διαμαντής, Στάικος (57′ Γρίβας), Μεγιάδο (86′ Σουρνάκης), Νέιρα, Μπαλογιάννης (78′ Γιάννου), Στάρτζεον, Σαρδινέρο (86′ Γκαργκαλατζίδης).

Άρης: Μπουσέ, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Σάσα (90′ Μπακούτσης), Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα (71′ Τζέγκο), Κόστα, Μπερτόλιο (71′ Γκαρσία), Μάνος (79′ Λόπεθ).