Θλίψη επικρατεί στον ποδοσφαιρικό κόσμο μετά την είδηση πως ο Πάολο Ρόσι έφυγε από τη ζωή. Ένας από τους μεγαλύτερους «μπόμπερ» των ποδοσφαιρικών γηπέδων, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το Μουντιάλ του 1982 για την Ιταλία, δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.

Ο «Παμπλίτο» ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έκανε φοβερά πράγματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, οδηγώντας την «σκουάντρα ατζούρα» στην κατάκτηση του τροπαίου. Όσον αφορά τους συλλόγους, αγωνίστηκε στη Γιουβέντους, από την οποία και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα και πραγματοποίησε τις σημαντικότερες εμφανίσεις του σε συλλογικό επίπεδο, έπαιξε στην Κόμο, τη Βιτσέντσα, την Περούτζια, μετακόμισε στη Μίλαν και έκανε μια τελευταία σεζόν με την Ελλάς Βερόνα, για να αποσυρθεί το 1987 από την αγωνιστική δράση.

Τη μεγαλύτερη θλίψη για τη μεγάλη αυτή απώλεια, δεδομένα νιώθει η σύζυγός του, Φεντερίκα Καπελέτι, με την οποία ο εκλιπών ήταν πολύ «δεμένος». Η γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας δημοσίευσε αρχικά μία κοινή φωτογραφία με τον θρύλο του ιταλικού ποδοσφαίρου, γράφοντας «Για πάντα».

Λίγες ώρες αργότερα, η Καπελέτι έκανε μία ακόμη ανάρτηση, αυτή τη φορά στο Facebook, με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους. «Δεν θα υπάρξει ποτέ κανένας σαν εσένα, μοναδικός, ξεχωριστός, μετά από εσένα το απόλυτο τίποτα…», έγραψε.

Non ci sarà mai nessuno come te, unico, speciale, dopo te il niente assoluto…. ❤️

Δημοσιεύτηκε από Federica Cappelletti στις Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020