Με τοποθέτησή του, ο σύνδεσμος οπαδών του Άρη, SUPER 3 ευχαρίστησε τις νοσηλεύτριες που έφτασαν ήρθαν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν στη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία της πόλης.

Στην τοποθέτησή του, ο SUPER 3 αναφέρει:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα αγωνιστικές έδρες μέσα στην πόλη είναι … ΤΟ ΑΧΕΠΑ , ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ , ΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ , ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ … επειδή το μεγαλείο της ψυχής ενός ανθρώπου δεν έχει γένος , ένα τεράστιο respect και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νοσηλεύτριες που άφησαν το λιγότερο επικίνδυνο περιβάλλον της καθημερινότητας τους στις πόλεις τους και ήρθανε στην πόλη εθελοντικά δείχνοντας την αλληλεγγύη τους σε έναν αγώνα ζωής.

Ρισκάροντας την υγεία τους και την αγωνία των δικών τους ανθρώπων εκθέτοντας τον εαυτό τους σε μεγαλύτερο κίνδυνο αυτήν την στιγμή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ που έρχονται εθελοντικά δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για να βοηθήσουν τους φίλους μας , τους “εχθρούς μας” , τους πατεράδες μας , τις μαμάδες μας , τους παππούδες και τις γιαγιάδες να γυρίσουν ασφαλείς στα σπίτια τους.

Όταν δείχνεις αλληλεγγύη ρισκάρεις κομμάτια του εαυτού σου για να βοηθήσεις τον απέναντι για μας η πράξη αυτή από μόνη της λέει πολλά σαν έννοια ζωης… ένα τεράστιο ευχαριστώ… δεν ήταν υποχρεωμένες…

Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτό το ματς και να γυρίσουν δυνατές στις οικογένειες τους που πρέπει να είναι περήφανες για αυτές.

VAMOS SALONICA».