Τα εξωαγωνιστικά θέματα ήταν αυτά που βρέθηκαν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, καθώς οι «πράσινοι» επιστρέφουν από σήμερα στο Κορωπί για προπονήσεις, έπειτα από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος είχε ταξιδέψει στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται ότι, υπήρξαν δύο θέματα που απασχόλησαν το «τριφύλλι»: η αντίδραση του Φεντερίκο Μακέντα όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά και κάποια φημολογία αναφορικά με φερόμενο επεισόδιο που είχε πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουζούκη πριν το ματς με τους Περιστεριώτες, για το οποίο υπήρξε διάψευση.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Μπόλονι έβγαλε τον Φεντερίκο Μακέντα στο 61ο λεπτό του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο και ο Ιταλός έγινε έξαλλος. Ο παίκτης δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του και αμέσως μετά, όταν του έδωσαν ένα μπουκάλι νερό, το πέταξε εκνευρισμένος.

Όσον αφορά το θέμα με τον νεαρό μέσο, που είχε μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες, από την «πράσινη» ΠΑΕ αναφέρεται πως τέτοιο επεισόδιο ουδέποτε υπήρξε.

Πάντως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν εάν θα πει κάτι ο Μπόλονι, ή εάν θα αλλάξει κάτι για τις επόμενες δέκα ημέρες της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Επίσης, ενδιαφέρον έχει πώς θα διαχειριστεί το θέμα με τον Μακέντα.

Πάντως, όπως προκύπτει από τα σχετικά ρεπορτάζ, ο πολύπειρος Ρουμάνος προπονητής δεν σκοπεύει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα, αφού στη συνέχεια ο παίκτης κάθισε στον πάγκο και ήταν απόλυτα ήρεμος.