Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η «Ένωση» του Καρέρα ναι μεν έχει τον Λόπες διαθέσιμο, όμως, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα… Τιμωρημένος είναι ο Μάνταλος, οι Γκαρσία, Μπακάκης και Σιμόες νοκ-άουτ με τραυματισμούς, οι Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος ακόμα ανέτοιμοι, και το τελευταίο νέο πρόβλημα με τον Ινσούα, ο οποίος αποκόμισε μια κάκωση στο γαστροκνήμιο, είναι στα όρια της θλάσης και τέθηκε και αυτός εκτός.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ, με την ολική επαναφορά του Βιεϊρίνια να είναι προ των πυλών, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν υπολογίζει τον Ελ Καντουρί, όμως, είναι παρών ο Αουγκούστο.

Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (16:00, Novasports1), με τους «πράσινους» να ψάχνουν το restart στο πρώτο τους παιχνίδι για φέτος δίχως τον Ντάνι Πογιάτος στην άκρη του πάγκου. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αναλαμβάνει προσωρινά μέχρι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι και το «τριφύλλι» θέλει να πάρει επιτέλους την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Πάρα πολλά τα προβλήματα και οι απουσίες για τους Κρητικούς.

Στο… ενδιάμεσο από την αναμέτρηση του «Θ.Βαρδινογιάννης» και του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΛ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, με τους «βυσσινί» να έχουν μείνει με τον βαθμό που πήραν από το ματς με τον Παναθηναϊκό έχοντας υποστεί ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν από τη διακοπή. Σε λίγο καλύτερη μοίρα οι Αρκάδες βαθμολογικά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/10

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Άρης – Απόλλων Σμύρνης 1-0

Ολυμπιακός Ατρόμητος 4-0

Κυριακή 18/10

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (16:00, Novasports1)

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (18:15, Novasports2)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30, Novasports1)

Δευτέρα 19/10

Λαμία – Παναιτωλικός (19:30, Novasports1)