Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η ΑΕΚ, η οποία την Πέμπτη (01/10, 21:45) υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ για τα πλέι οφ του Europa League, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε η ομάδα του να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της, όντας στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχουν κάποια ζητήματα που… πονοκεφαλιάζουν τον Ιταλό τεχνικό, λίγες ώρες πριν από το ματς με τους Γερμανούς. Το πρώτο ερωτηματικό αφορά τη διάταξη της Ένωσης, αν θα παίξει με 4-3-3 ή με 3-5-2.

Όσον αφορά τα πρόσωπα, ο Σάχοφ διεκδικεί φανέλα βασικού, με τον Μάνταλο να θεωρείται σίγουρος και να υπάρχουν ως επιλογές ο Κρίστιτσιτς και Σιμόες. Ανάλογα με τον σχηματισμό, μένει να φανεί αν θα παίξει ο Έλντερ Λόπες ή ο Ισνούα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τη στιγμή που ο Βασιλαντονόπουλος θεωρείται δεδομένος στα δεξιά.

Στο μυαλό του Καρέρα φαίνεται πως είναι η χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα του Λιβάι Γκαρσία, ειδικά εάν η ΑΕΚ παίξει με τριάδα στην επίθεση, όπου στην κορυφή υπάρχει το δίλημμα για το αν θα χρησιμοποιηθεί ο Ολιβέιρα ή ο Ανσφαριφάρντ.

Τέλος, μένει να φανεί και ποιες θα είναι οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού στα στόπερ, σε περίπτωση που επιλεχθεί η άμυνα με τέσσερις, καθώς ο Χνιντ έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο παιχνίδι με τη Λαμία.