Ένας Αργεντινός, ένας Ισπανός, ένας Γερμανός και ένας Ολλανδός έχουν μπει για τα καλά στο…μάτι της ομοσπονδίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ο Αντόνιο Καμάτσο, ο Άρμιν Φε και ο Μάρτιν Γιολ είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και το προσεχές διάστημα θα γίνουν οι κατ’ ιδίαν επαφές με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα.

Θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού με τους τέσσερις προπονητές και ανάλογα με τις οικονομικές απαιτήσεις τους, αλλά και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που θα παρουσιάσουν, η ομοσπονδία θα πρέπει να επιλέξει την καλύτερη δυνατή λύση. Το μπάτζετ της ΕΠΟ για τον εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι περίπου 700.000 ευρώ πάγιες αποδοχές και το μπόνους πρόκρισης στα τελικά του Euro της Γαλλίας 250.000 ευρώ.

Πρώτη επιλογή ο Μπιέλσα, νέα επαφή με Καμάτσο

Το μεγαλύτερο όνομα είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα και πιθανότατα ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τις τύχες της Εθνικής. Στην πρώτη επαφή, η συζήτηση δεν πήγε στο οικονομικό σκέλος. Εφόσον, δεν προκύψει σημαντική διαφορά, η περίπτωση του πρώην τεχνικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα «παίξει» πολύ…

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του Αντόνιο Καμάτσο, ο οποίος έριξε τις απαιτήσεις του κάτω από το 1 εκατ. ευρώ. Αρχικά, ο Ισπανός ζητούσε 1,2 εκατ. ευρώ για τον ίδιο συν 300.000 ευρώ για τους συνεργάτες του και πλέον δείχνει διάθεση να βάλει νερό στο κρασί του.

Η πιο προσιτή οικονομικά λύση από τις τέσσερις είναι ο Άρμιν Φε, όπως προκύπτει από την πρώτη συζήτηση. Ο Γερμανός προπονητής που έχει δηλώσει ότι δεν θα συνεχίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης βλέπει με ενδιαφέρον την προοπτική να αναλάβει την Εθνική.

Στο προσκήνιο επέστρεψε το όνομα του Μάρτιν Γιολ, μια πρόταση από τον Ιταλό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα. Ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ έχει μιλήσει με στέλεχος της ΕΠΟ και το κασέ του κυμαίνεται μεταξύ 800.000-900.000 ευρώ.

Να τονίσουμε ότι το αργότερο μέχρι τις 10 Μαΐου θα έχει κλείσει το θέμα του αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: sport-fm.gr