Μπορεί από τον επίσημο Ολυμπιακό να τηρείται σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά επικείμενους μεταγραφικούς στόχους, ωστόσο η πραγματικότητα θέλει τους Πειραιώτες να βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση, εν όψει της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου.

Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από τα ταξίδι του Ανδρέα Νινιάδη επί γαλλικού εδάφους. Ο σκάουτερ των «ερυθρόλευκων» επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας από την Γαλλία, όπου είχε μεταβεί, ώστε να κατασκοπεύσει διάφορους μεταγραφικούς στόχους και την Τρίτη αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως επίσης και τον τεχνικό σύμβουλο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η δεύτερη κατασκοπευτική αποστολή του τμήματος σκάουτινγκ στη Γαλλία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την προηγούμενη φορά είχαν ταξιδέψει μαζί οι Κοβάσεβιτς, Νινιάδης στη Γαλλία, όπου είχαν παρακολουθήσει δύο παιχνίδια, ενώ το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Νινιάδης είδε από κοντά τρία ματς.

Οι στόχοι που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχουν αποκαλυφθεί, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο παίκτης, που βρίσκεται ψηλότερα στη «ερυθρόλευκη» λίστα είναι ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ, ενώ στα υπόψη βρίσκονται και ορισμένοι παίκτες που διακρίνονται για τις ανασταλτικές τους ικανότητες.

Πηγή: gazzetta.gr