Ο Ολυμπιακός έχει σφιχταγκαλιάσει τον τίτλο της Super League 1 για την περίοδο 2019-20 έπειτα και από τη σπουδαία νίκη (0-1) επί του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν και προσπαθεί να τους δώσει κίνητρο να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο την προσπάθειά τους.

Χθες, Τρίτη 9 Ιουνίου, αφού τους συνεχάρη ξανά για το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, τους είπε σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay: «Αν νομίζετε πως έχει τελειώσει η δουλειά μας στο πρωτάθλημα, κάνετε λάθος. Μην ξεχνάτε πως θέλουμε, αν μπορέσουμε, να κατακτήσουμε αήττητοι τον τίτλο, γι’ αυτό συνεχίζουμε με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια επιθυμία. Ένας από τους στόχους που μας έχουν απομείνει είναι να μη χάσουμε κανένα ματς στα πλέι οφ».

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πιθανό να κάνει κάποιες αλλαγές στο ματς με τον Άρη. Ο Σεμέδο, που ταξίδεψε στην Πορτογαλία για την κηδεία της νονάς του, θα επιστρέψει μεν εγκαίρως, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην ταλαιπωρηθεί και να πάρει τη θέση του στα μετόπισθεν ο Σισέ. Επίσης, ίσως το 4-3-3 γίνει 4-2-3-1, με τον Φορτούνη ή τον Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν μια θέση αντί ενός εκ των τριών του κέντρου, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά.