Έτοιμος να αναλάβει τις τύχες της Μίλαν παρουσιάστηκε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση των «ροσονέρι», για να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

«Βλέποντας το από την πλευρά του προπονητή, πιστεύω αυτή είναι η τέλεια στιγμή να αναλάβω την Μίλαν. Όλοι γνωρίζουν ότι οι “ροσονέρι” πρέπει να αλλάξουν μια σειρά από πράγματα. Ένας κύκλος έχει έρθει στο τέλος του και είναι καιρός να ανοίξει ένας νέος», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και πρόσθεσε:

«Εγώ έχω συμβόλαιο με την ομάδα της Ζενίτ μέχρι τον Ιούνιο του 2015, αλλά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή».

Ο πρώην τεχνικός της Ρόμα και της Ουντινέζε αναφέρθηκε και για τον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει τον Μάριο Μπαλοτέλι:

«Γιατί να μην θέλω να εργαστώ με τον Μπαλοτέλι, απλά θα πρέπει να του δώσω κάποιες συμβουλές. Ο Μπαλοτέλι είναι ένας δυνατός παίκτης, μεγάλη ποιότητα και χρειάζεται τη σωστή καθοδήγηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 54χρονος Ιταλός βρίσκεται στον πάγκο της Ζενίτ από το 2009 έχοντας κατακτήσει δυο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ρωσίας.

Πηγή: sport-fm.gr