Το θέμα του νέου αθλητικού διευθυντή, με δεδομένο το τέλος της συνεργασίας με τον Μάριο Μπράνκο, απασχολεί τη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του «δικεφάλου» βρίσκονται σε επαφές με υποψήφιους από τη Γερμανία και μάλιστα «είχε προκριθεί συγκεκριμένος αθλητικός διευθυντής με εμπειρία, άριστος γνώστης της ευρωπαϊκής αγοράς και που στο παρελθόν το όνομά του απασχόλησε έντονα ομάδες της Premier League».

Τις τελευταίες ώρες στη Γερμανία κυκλοφορεί ευρέως το όνομα του Όλαφ Ρέμπε ως ένας από τους υποψήφιους με τους οποίους συζητούν οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε αυτή τη φημολογία, το μόνο σίγουρο είναι πως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί από την οικογένεια Σαββίδη, κάτι που θα γίνει άμεσα, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι επαφές με τους πιθανούς υποψήφιους, αλλά υπάρξει και μια τελευταία συζήτηση με τον Μπράνκο.

Ο 42χρονος Γερμανός αθλητικός διευθυντής εργάστηκε από τον Μάρτιο του 2013 μέχρι και τον Μάιο του 2018 στη Βόλφσμπουργκ και η παρουσία του εκεί συνέπεσε με αυτή του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Μάλιστα, όταν ο Πορτογάλος άσος αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 από τους «λύκους», ο Ρέμπε ήταν αυτός που τον αποχαιρέτισε, λέγοντας: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Βιεϊρίνια, για την αφοσίωσή του τα τελευταία χρόνια. Τα έδινε όλα, πάντα, για την Βόλφσμπουργκ. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ θα μείνει αξέχαστο. Ευχόμαστε σε αυτόν και στην οικογένειά του τα καλύτερα».

Πηγή: gazzetta.gr