Δεν ξεμπλέκει κανείς εύκολα με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι μεν ήρθε δύσκολα, ναι μεν δεν ενθουσίασε, ωστόσο η «βασίλισσα» επικράτησε 3-0 της Θέλτα στο «Μπερναμπέου» και μείωσε ξανά στους 5 την απόστασή της με Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, με τις δύο τελευταίες να παίζουν μεταξύ τους το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα ζόρικα για τους παίκτες του Αντσελότι που δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις -τους αρνήθηκε ένα πέναλτι ο διαιτητής-, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν επικίνδυνοι κάθε φορά που τους παρουσιαζόταν η ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος, ο ιταλός τεχνικός αποφάσισε να ρίξει στον αγώνα το Μπέιλ και η επιλογή του δικαιώθηκε, διότι ο Ουαλός «ανέβασε» όλη την ομάδα! Στο 67’ ο Μπενζεμά έλυσε το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας από κοντά και διώχνοντας το άγχος μιας πιθανής γκέλας.

Το σκορ έμενε ρευστό και οι Μαδριλένοι δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν με σιγουριά το τρίποντο. Στο 82’ ήταν, όμως, η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο να «μιλήσει», να κάνει το 2-0 και να αφιερώσει το γκολ του στον Εουσέμπιο, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί. Και στις καθυστερήσεις πήρε έτοιμο γκολ απ’ το Μπέιλ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ, φτάνοντας τα 400 τέρματα στην καριέρα του, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο!

Πηγή: sport-fm.gr