Στην προσπάθεια του ΟΦΗ να είναι αυτάρκης και να μπορεί να σταθεί οικονομικά στα πόδια του αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι μεγάλη. Έχουμε προχωρήσει σε διακανονισμούς και έχουν μπει σε μια βάση όλα. Πρωτεύων στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση και δευτερεύων το αγωνιστικό. Θέλουμε να πετύχουμε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ξέρουμε πως ο κόσμος είναι πιεσμένος, αλλά θέλουμε να συνεχίσει να στηρίζει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο ΟΦΗ είναι αυτάρκης και δεν εξαρτάται από κανέναν Πουλινάκη. Πρώτο μας μέλημα είναι να καλυφθεί η ΑΜΚ, ώστε ο ΟΦΗ να προστατευθεί από τον οποιονδήποτε επιτήδειο. Ο Πουλινάκης είναι διαχειριστής και ο ΟΦΗ είναι πάνω από οποιονδήποτε Πουλινάκη. Η ομάδα έχει σταθεί άξια στα πόδια της και έχει καταφέρει να μην είναι δορυφόρος καμιάς άλλης.

Είμαι από αυτούς που θέλησαν να τακτοποιηθούν οι οφειλές της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχουν τα δεδομένα που υπήρχαν επί εποχής Βαρδινογιάννη. Έχουμε δώσει 100.000 ευρώ και οφείλονται ακόμα 80.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αν είχαμε να χωρίσουμε δεν θα ήταν εδώ ο Παναγιώτης Σπυριδάκης. Ήδη έχουμε πάρει μια απόφαση για κοινές ενέργειες μεταξύ ΠΑΕ-Ερασιτέχνη και Συλλόγου Μετόχων».

Πηγή: Sport-fm.gr