Εμπόδιο προέκυψε στη μεταγραφή του Παπαστεριανού στον Άρη, ύστερα από την αλλαγή στάσης της ομάδας του 26χρονου μέσου.

Εκεί που φαίνονταν σίγουρη η επιστροφή του Μανόλη Παπαστεριανού στον Άρη το θέμα πλέον βρίσκεται στον «αέρα». Ο παίκτης εδώ και λίγες ημέρες τα έχει βρει προφορικά με τους «κίτρινους» και εφόσον μείνει ελεύθερος θα υπογράψει. Το πρόβλημα είναι η αλλαγή στάσης από πλευράς Κονκόρντια.

Ο ρουμανικός σύλλογος είχε δείξει τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν υπολογίζει τον 26χρονο μέσο, καθώς ο χρόνος συμμετοχής του από το καλοκαίρι που τον απέκτησε είναι λιγοστός. Μάλιστα, του έχει δώσει και επιπλέον άδεια συγκριτικά με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Ωστόσο, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Παπαστεριανός έχει συμφωνήσει με τον Λάμπρο Σκόρδα, η Κονκόρντια δεν δείχνει διάθεση να τον αποδεσμεύσει. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας υπολογίζεται και από τον προπονητή της ομάδας, Ιόν Τσιρίλα.

Ο Τάτος τον «έψησε», αλλά…

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου. Ο 22χρονος εξτρέμ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Άρη, καθώς τον έπεισε ο Ανδρέας Τάτος με τον οποίο είναι σε συνεχή επικοινωνία. Τον παίκτη θέλει ο Πλατανιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα και την οριστική απόφαση θα πάρει ο Ολυμπιακός, στον οποίο ανήκει ο παίκτης. Παρά τις εκτιμήσεις περί σχεδόν σίγουρης απόκτησης του από την ομάδα της Κρήτης, σε αυτήν της Θεσσαλονίκης εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για χαμένη υπόθεσης.

Πηγή: sport-fm.gr