Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ μίλησε για την φιλία του με τον Μάικλ Τζόρνταν και έδειξε τη στεναχώρια του για το πως… χάλασε αυτή λόγω των σχολίων που είχε κάνει για τον τρόπο που ο MJ έτρεχε τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.

Στα 90s οι κόντρες τους ήταν εντυπωσιακές και τους συνδέει μια φιλία.

Ο Τσαρλς Μπάρκλεί στάθηκε στην φιλία του με τον Μάικλ Τζόρνταν και έδειξε την θλίψη του για το ότι… χάλασε εξαιτίας των σχολίων που είχε κάνει για το πως ο MJ… έτρεχε τους Μπόμπκατς.

«Ο Τζόρνταν ήταν σαν αδερφός μου για 20 χρόνια. Και τώρα νιώθω θλίψη. Αλλά για μένα είναι ο κορυφαίος παίκτης ever. Του εύχομαι τα καλύτερα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό αδερφέ. Πάει πολύς καιρός είναι δύσκολο να με πάρει ξανά τηλέφωνο. Δύσκολο να φτιάξει ξανά το πράγμα.

Το πράγμα που με ενόχλησε περισσότερο, ήταν πως δεν νομίζω να είπα κάτι τόσο κακό. Είχα πει ” Αγαπώ τον Μάικλ, αλλά πρέπει να σταματήσει να προσλαμβάνει… γλείφτες και τους καλύτερους του φίλους. Δεν θα γίνει ποτέ καλός σαν GM”. Θυμάμαι πολύ καλά όσα είπα. Και αυτό μου με τσάντισε περισσότερο ήταν πως ο Φιλ Τζάκσον είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα», ανέφερε ο Sir Charles στο ESPN.

Πηγή: gazzetta.gr