Μπορεί η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή να ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με τον κορονοϊό, την προοπτική να εξαλείψει τα δεινά που έχει προκαλέσει, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα μετριαστούν οι ζημιές που έχουν δημιουργηθεί, αλλά κάποια στιγμή είναι δεδομένο ότι η καθημερινότητα όπως τη βιώναμε πριν την εμφάνιση του ιού. Και σε αυτήν υπάρχει και το ποδόσφαιρο…

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και οι εκλογές της ΕΠΟ, που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο. Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα, η ΑΕΚ δείχνει να έχει αυτήν τη στιγμή ξεκάθαρα το πάνω χέρι, αλλά όχι τη στήριξη όσων Ενώσεων απαιτούνται για αυτοδυναμία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport, δεν είναι απίθανο να υπάρξει μία ενός τύπου νέα συμμαχία ανάμεσα στην Ένωση, με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί οι διοικητικοί ηγέτες των δύο «δικεφάλων» να μην έχουν εδώ και καιρό τις σχέσεις που είχαν πριν κάποια χρόνια, ωστόσο -σύμφωνα με το δημοσίευμα- είναι σε επαφές σε επίπεδο συμβούλων της Ομοσπονδίας και Ποδοσφαιρικών Ενώσεων. Παράλληλα, οι εξαιρετικές σχέσεις του αφεντικού της ΑΕΚ με τον Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και η ψήφος του Παναθηναϊκού κατά του υποβιβασμού ΠΑΟΚ και Ξάνθης λόγω της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια, βάζει… στο κάδρο και τους «πράσινους».

Όπως σημειώνεται, η οριστική συμμαχία δεν υπάρχει και οι όποιες επαφές έγιναν (όχι σε επίπεδο κορυφής) δεν έχουν φτάσει σε σημείο να πέσουν στο τραπέζι ονόματα για την προεδρία της νέας ΕΠΟ και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά του, θέλει να έχει ενισχυμένο ρόλο στη νέα Ομοσπονδία, αλλά αντιμετωπίζεται με καχυποψία οποιαδήποτε σκέψη συμμαχίας μαζί του, καθώς θεωρείται πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν απλή συμμετοχή, αλλά κυρίαρχο ρόλο στη νέα πραγματικότητα της Ομοσπονδίας.

TAGS