Ο ουραγός Πανιώνιος ήταν αγκαλιά με μια σημαντική νίκη ενόψει πλέι-άουτ, αλλά η ΑΕΚ δεν του επέτρεψε να χαρεί.

Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ από το 1ο λεπτό αν ο Αραμπούλι έβρισκε στόχο σε κενή εστία, μετά το γύρισμα του Τσιλούλη, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ΑΕΚ… δεν είχε μπει ακόμη στο ματς.

Οι κιτρινόμαυροι ανέβηκαν στη συνέχεια πάντως και στο 25′ ήταν η σειρά τους να πλησιάσουν στο γκολ, αλλά ο Κότνικ απέκρουσε στο τετ α τετ του Σαμπανάτζοβιτς μετά την πάσα του Μάνταλου, κρατώντας το 0-0. Αυτό που θα παρέμενε μέχρι το 45′, όταν ο Εμμανουηλίδης ήταν εκεί που έπρεπε για να πάρει την… ασίστ από το σουτ του Αραμπούλι, γράφοντας το 1-0 για τους Νεοσμυρνιώτες.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ΑΕΚ μπήκε δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση, αλλά δεν ήταν τόσο καλή όσο σε προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα όχι το ίδιο προσεκτική. Έτσι, ο Πανιώνιος βρήκε τους χώρους για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να αγγίξει το δεύτερο γκολ.

Οι Αραμπούλι και Εμμανουηλίδης τις έχασαν όμως και στο 65′ χρειάστηκε και η μεγάλη επέμβαση του Κότνικ σε σουτ του αμαρκάριστου Σιμόες για να παραμείνει το 1-0. Μέχρι που ήρθε η φάση του 91ου λεπτού, με το τρομερό σουτ του Κλωναρίδη στο «παραθυράκι» της εστίας του Κότνικ, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει το τελικό 1-1.

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (83′ Λυμπεράκης), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (91′ Καμαρά), Τσιλούλης, Παπανικολάου, Αραμπούλι (89′ Ρέτσος).

ΑΕΚ: Τσιντώντα, Παουλίνιο, Λάτσι, Σβάρνα, Χουλτ, Σαμπανάτζοβιτς (71′ Σιμάνσκι), Σιμόες, Αλμπάνης (46′ Κλωναρίδης), Βέρντε (77′ Μαχαίρας), Μάνταλος, Αραούχο.