Η χρονιά για την ομάδα της Άρσεναλ έχει ξεκινήσει ιδανικά με την ομάδα να βρίσκεται στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος και με διαφορά 5 βαθμούς από τον δεύτερο.

Όμως οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό τους για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με προτεραιότητα γι’ αυτούς να έχει τεθεί η απόκτηση ενός επιθετικού.

Μπορεί ο Ολιβιέ Ζιρού να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις από τις αρχές της σεζόν όμως η διοίκηση πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει έτσι μέχρι το τέλος διότι το πρόγραμμα των Λονδρέζων είναι πολύ φορτωμένο.

Ο διακαής πόθος του Αρσέν Βενγκέρ μπορεί να είναι ο άσος της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες ωστόσο το όνομα του Χαβιέ Ερνάντες βρίσκεται εξίσου ψηλά στη λίστα της ομάδας.

Ο Μεξικανός δεν περνά και τις καλύτερες μέρες στο Μάντσεστερ καθώς τα λεπτά συμμετοχής του είναι λίγα. Εκεί είναι που ποντάρουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ και θεωρούν πως ο «Τσιτσαρίτο» είναι μια πολύ καλή περίπτωση και επιπλέον πιο οικονομικά προσιτή από αυτήν του Λουίς Σουάρες. Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε στις επόμενες εβδομάδες.

Πηγή: Sport-fm.gr