Εργοτέλης και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους τόσο την Τετάρτη για το θεσμό του Κυπέλλου, όσο και το Σάββατο για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Και τα δύο αυτά παιχνίδια θα διεξαχθούν με την παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων μετά από σχετική συμφωνία που υπήρξε, ενώ τα εισιτήρια θα τεθούν από την Τετάρτη στην κυκλοφορία.

Για τους “πράσινους” τα δύο αυτά ματς είναι κομβικής σημασίας αφού ακολουθεί σε δέκα μέρες το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στόχος της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου είναι να υπερασπιστούν αρχικά το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου αρχικά και στη συνέχεια να φύγουν με τη νίκη από την Κρήτη στον αγώνα πρωταθλήματος ώστε να παραμείνουν εντός στόχων από τη μία και από την άλλη, να πάνε στο ντέρμπι με όσο το δυνατόν καλύτερη ψυχολογία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι αύριο Τετάρτη θα τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, τόσο για το πρωτάθλημα (Σάββατο 26/10/2013, 19.30), όσο και για το Κύπελλο (Τετάρτη 30/10/2013, 18.00).

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 15 ευρώ ανά παιχνίδι, ωστόσο όποιος φίλαθλος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τις δύο αναμετρήσεις μπορεί να αγοράσει και τα δύο εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ.

Οι θύρες 11 και 12 θα ανοίξουν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού».

Πηγή: Sport-fm.gr