Το περιστατικό με τη λιποθυμία μίας μαθήτριας στην Ηλεία από την πείνα, έχει συγκλονίσει και οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την οικογένεια του παιδιού.

Οι γονείς, μάλιστα, της μαθήτριας είχαν κάνει έκκληση, καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους.

Αυτό το γεγονός κινητοποίησε τους οργανωμένους οπαδούς του Πανηλειακού, οι οποίοι καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να συγκεντρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη συγκεκριμένη οικογένεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Red Boys Club: «Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το στενάχωρο περιστατικό που συνέβη στην πόλη μας με την λιποθυμία μιας νεαρής συμπολίτισσας μας λόγω αδυναμίας από την πείνα, καθώς οι άνεργοι γονείς της έπρεπε να πληρώσουν με τα μηδαμινά τους έσοδα φόρους στο κράτος στερούμενοι βασικά αγαθά για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Σε αυτή την “σάπια” κοινωνία στην οποία ζούμε, όπου άνεργοι γονείς (και οι δύο!!!) είναι αναγκασμένοι από τους νόμους ενός σαθρού κράτους να πληρώνουν φόρους για το σπίτι που μένουν, η καλύτερη απάντηση και το μεγαλύτερο όπλο μας είναι η Αλληλεγγύη.

Για τον λόγο αυτό, ο Σ.Φ. Πανηλειακού – Red Boys καλεί τα μέλη του και όλους τους οπαδούς της ομάδας μας να δείξουν και πάλι την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο, συγκεντρώνοντας στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Ζαχάρω στο Μαρακανά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στη δοκιμαζόμενη οικογένεια των συμπολιτών μας».

Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το στενάχωρο περιστατικό που συνέβη στην πόλη μας με την λιποθυμία μιας νεαρής…

Posted by Red Boys Club Εst.96 on Monday, February 3, 2020