Ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμη θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Άρη για τα αποτελέσματα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε στα βιβλία της ΠΑΕ για την χρονική περίοδο 2004-2012.

Από αυτό οι φίλοι της ομάδας θα μάθουν εάν τα όσα έγιναν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ποινικά κολάσιμες πράξεις και όχι απλέ παρεμβάσεις και το κατά πόσο θα υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα.

Η περισσότερο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των στοιχείων είναι η 4η Νοεμβρίου.

Το πόρισμα είναι ήδη έτοιμο και θα μπορούσε να έχει παραδοθεί από χθες στην «ΚΜΑ», ωστόσο το τελευταίο 48ωρο πραγματοποιήθηκαν διάφορες επαφές και συζητήσεις μεταξύ των φορέων του συλλόγου προκειμένου να αποφασιστεί αν πρέπει το πόρισμα να παραληφθεί και να δημοσιοποιηθεί πριν ή μετά τις 25 Οκτωβρίου που συζητείται στο δικαστήριο η υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

Κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει αυτή η μικρή παράταση στην παράδοση και κατ’ επέκταση τη δημοσιοποίησή του, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανό (και απίθανο) ενδεχόμενο που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την υπαγωγή της ΠΑΕ στο ευεργετικό άρθρο, τη μοναδική εξέλιξη που μπορεί να οδηγήσει σταδιακά στην εξυγίανση του ποδοσφαιρικού Αρη.

Πηγή: sport-fm.gr