Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Άρη στην προσφυγή κατά της απόφασης για ανάκληση του δελτίου του Φιορίν Ντουρμισάι από την επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών.

Το ανώτατο αθλητικό δικαιοδοτικό όργανο έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία (3-0) την αίτηση του Άρη, με το σκεπτικό πως η νέα ΠΑΕ Άρης είναι νέο νομικό πρόσωπο και ως εκ τούτου δεν αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης εταιρίας που τελεί υπό εκκαθάριση.

Έτσι, υπέρ της προσφυγής της κίτρινης ΠΑΕ τάχθηκε και η ΕΠΟ μέσω του Βασίλη Σαράκη, ο οποίος τόνισε πως οι οφειλές στον Σιστόν αφορούν άλλη νομική οντότητα.

«Είναι δύο διαφορετικές νομικές οντότητες και οι συμβάσεις και οι οφειλές αφορούσαν την παλιά οντότητα και ΠΑΕ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαράκης.

Έτσι, με την απόφαση του διαιτητικού ο Ντουρμισάι αποκτά άμεσα δικαίωμα συμμετοχής κι ο Μίχαελ Ενινγκ μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η εν λόγω απόφαση θα σταλεί σήμερα και στη FIFA και μένει να δούμε αν θα υπάρξουν νέα δεδομένα στην απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβληθεί στην ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr