Την ώρα που η διοίκηση του ΠΑΟΚ δίνει «μάχη» κόντρα στην UEFA για να μειωθεί η ποινή της μίας αγωνιστικής που επιβλήθηκε για τους υπεράριθμους οπαδούς που βρέθηκαν στην Τούμπα για τον αγώνα με την Σάλκε, οι οπαδοί του δεν δείχνουν να βοηθούν με την στάση τους.

Συγκεκριμένα, ολλανδικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν πως φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» δημιούργησαν επεισόδια στο Άμστερνταμ, κάτι που δεν κολακεύει καθόλου τον κόσμο της ομάδας.

«Θερμόαιμοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έσπειραν τον όλεθρο σε καφέ στη Ντάμστραντ, με τα τραπέζια και τα καθίσματα να πετούν στον αέρα. Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά μια παρέα 20 ανδρών», αναφέρει μεταξύ άλλων το σάιτ «dichtbij.nl».

Εν τω μεταξύ, οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ενημερώνουν για το σημείο συνάντηση των οπαδών για να βρεθούν όλοι μαζί στο «AFAS Stadion».

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την διευκόλυνση όσων έχουν ταξιδέψει στην Ολλανδία, ενημερώνει ότι η αναχώρηση των φιλάθλων που θα μεταβούν μαζικά στο γήπεδο της AZ Άλκμααρ θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 στην πλατεία απέναντι από το ξενοδοχείο Παρκ Πλάζα Βικτόρια στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ. Παρακαλούνται οι εκδρομείς να προσέλθουν εγκαίρως στο σημείο συνάντησης για να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η μετάβαση όλων στο γήπεδο και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία», αναφέρεται.

Πηγή: sport-fm.gr