Με έντονους πόνους στο γόνατο αποχώρησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια από τη χθεσινή αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Άαλεν για το Κύπελλο Γερμανίας και υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σήμερα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο γόνατο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το πρόβλημα είναι όντως μεγάλο και υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχουν πειραχθεί οι χιαστοί, κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τη δράση για αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με τον συμπαίκτη του Κρίστιαν Τρες, ο Βιεϊρίνια είχε έντονους πόνους και η κατάσταση είναι δύσκολη. «Μίλησα μαζί του. Είναι πολύ κρίμα για αυτόν. Με στεναχωρεί και για έναν επιπλέον λόγο καθώς λειτουργούσαμε πολύ καλά ως τώρα μαζί στο γήπεδο. Εύχομαι πραγματικά να μην είναι τόσος σοβαρός ο τραυματισμός του», ήταν τα λόγια του για τον διεθνή Πορτογάλο μέσο.

Ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, χωρίς να υπάρξει μαρκάρισμα αντιπάλου, καθώς το αριστερό του γόνατο κόλλησε στο χορτάρι και το γύρισε χωρίς να μπορέσει να κάνει άλλη κίνηση.

«Δεν φαίνεται να είναι καλά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν πρόκειται για ρήξη», τόνισε ο Μάικ Σούσλερ. Ο 27χρονος παίκτης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις και σύντομα θα γνωρίζουμε για την κατάστασή του.

Πηγή: sport-fm.gr