Τις απαραίτητες υπογραφές από το αρμόδιο τμήμα (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ & ΠΙΣΤΕΩΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη μετατροπή τους σε Π.Α.Ε. εξασφάλισαν τρεις ομάδες και συγκεκριμένα: Πανηλειακός, Αχαρναϊκός και Φωστήρας.

Έτσι, έκαναν το πλέον σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή τους στο νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League. Πλέον, απομένει το Πιστοποιητικό Συμμετοχής της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

Για τον Πανηλειακό: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας

Για τον Φωστήρα: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΩΣΤΗΡ 2013»: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας.

Για τον Αχαρναϊκό: Παροχή άδειας σύστασης και έγκρισης του καταστατικού της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Α.Ο. ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»: Σύσταση και λειτουργία εταιρίας.

Πηγή: Sport-fm.gr