Με την φανέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου θα αγωνίζεται στο εξής ο Παντελής Καπετάνος και όπως τόνισε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα για να κατακτήσει τίτλους.

Ο έλληνας επιθετικός αφού αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Γερμανία (αν και στο παρελθόν είχε απορρίψει προτάσεις από εκεί), ξεκαθάρισε πως η Ρουμανία είναι η δεύτερη πατρίδα του, όπου αυτός και η οικογένειά του αισθάνονται υπέροχα.

«Θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην Εθνική», σχολίασε, ενώ για το ελληνικό πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Πέρσι ήταν πολύ χάλια το επίπεδο, δεν μου λείπει, ίσως ανακάμψει φέτος».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο ελληνας άσος:

Για την μεταγραφή του στην Στεάουα: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, όταν ήρθα εδώ πρώτη φορά υπήρχαν κάποια προβλήματα οικονομικά. Πλέον η Στεάουα έχει την απόλυτη ηρεμία, έχει ανέβει επίπεδο και θα ξαναβρεί την δύναμη που είχε παλαιότερα. Τα πράγματα είναι πολύ ωραία εδώ… Στην αρχή ήταν δύσκολα στην Ρουμανία. Τώρα την έχω σαν δεύτερη -μην σας πω και πρώτη- πατρίδα μου. Είμαι εδώ 6 χρόνια, με την οικογένειά μου, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Για τα ταλέντα του ρουμάνικου ποδοσφαίρου: «Στην Ρουμανία αν είσαι νέος, έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να φύγεις με μεταγραφή. Στην χώρα γίνονται αυτή τη στιγμή μεταγραφές με πολλά εκατ. ευρώ, όπως η Τότεναμ που έδωσε περίπου 10 για τον Κίρικες. Ναι μεν τα τελευταία χρόνια οι ομάδες επηρεάζονται από την κρίση και έχει πέσει το επίπεδο, αλλά πάντα βγαίνουν ταλέντα».

Για το αν ενδιαφέρεται ο κόσμος για το ποδόσφαιρο: «Όπου παίζει η Στεάουα, είναι πάντα γεμάτο το γήπεδο. Το 70-80% των οπαδών είναι με το μέρος της ομάδας μου. Οι άνθρωποι εδώ θέλουν να βλέπουν ποδόσφαιρο».

Για τον λόγο που επέστρεψε στην Στεάουα:
«Εδώ γύρισα μόνο και μόνο για να κατακτήσω κύπελλα και τίτλους. Στο Κλουζ κατέκτησα ναι μεν πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Με την Στεάουα είναι διαφορετικά, γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να επανέλθω σε επίπεδο και αγαπώ την ομάδα».

Για την Εθνική: «Όταν ήρθα εδώ, ήμουν στην Εθνική, μετά δεν με κάλεσε ποτέ ο προπονητής. Θα προσπαθήσω ξανά, να αποδείξω μέσα στο γήπεδο πως μπορώ…».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν μου λείπει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πέρσι δεν μου άρεσε το επίπεδο, ήταν πολύ χάλια. Φέτος ίσως υπάρξει κάτι καλύτερο, με μια ανάκαμψη, αλλά είναι δύσκολο. Γι’ αυτό στεναχωριέμαι».

Για το μέλλον του:
«Θα ήθελα μια μεταγραφή στην Γερμανία, είναι το όνειρό μου να παίξω εκεί. Παλιά είχε προτάσεις, τις απέρριψα, αλλά πιστεύω πως η Στεάουα πλέον μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ και να βγει κάτι καλό».

Πηγή: Sport-fm.gr