H FIFA και η UEFA αποφάσισαν να προβούν σε σειρά συναντήσεων στη Νιόν από την Τρίτη (10/12) για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όλων των διορισμένων ειδικών στην ΕΠΟ, του Πετρ Φούσεκ – ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα, του Χέρμπερτ Χούμπελ – εντεταλμένου των FIFA / UEFA στην Ελλάδα, του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Μία δεύτερη συνάντηση θα διοργανωθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, επίσης στην έδρα της UEFA, για την οποία έχει ήδη αποσταλεί πρόσκληση στον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Βαγγέλη Γραμμένο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στα κλιμάκια των δύο διεθνών Ομοσπονδιών υπάρχει γενικά έντονος προβληματισμός για σειρά ζητημάτων. Από θέματα βίας και συμπεριφορών μέχρι το οικονομικό σκέλος και αρκετά ακόμα.

Το ζητούμενο είναι ποιες θα είναι οι επόμενες δράσεις καθώς οι δύο διεθνείς Συνομοσπονδίες θέλουν να αλλάξουν στάση και αναθεωρήσουν πράγματα σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: gazzetta.gr