Με γεμάτο οπλοστάσιο μπαίνει η Εθνική ομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Οι διεθνείς επέστρεψαν το απόγευμα της Τρίτης στις προπονήσεις και ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αφού τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης, που είχε κάκωση στον αντίχειρα, όσο και ο Κώστας Βασιλειάδης, που είχε πυρετό, γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη η αποστολή αναχωρεί για το Ουλμ της Γερμανίας, όπου το τριήμερο 23-25 Αυγούστου θα αναμετρηθεί με ΠΓΔΜ, Βοσνία/Ερζεγοβίνη και τους οικοδεσπότες.

Μπράμος: «Μειώνονται οι αδυναμίες»

Ο Μάικ Μπράμος δήλωσε πως μέρα με τη μέρα η Εθνική «δένει» περισσότερο και καλύπτει τις αδυναμίες της. «Ο στόχος της προετοιμασίας είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε κάτι, τόνισε ο Μπράμος για να συνεχίσει: Με την καθημερινή δουλειά συνεργαζόμαστε καλύτερα και από την άλλη καταλαβαίνουμε πιο εύκολα τις αδυναμίες που έχουμε ως ομάδα και το τι πρέπει να διορθώσουμε», τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε στο κομμάτι της άμυνας.

«Το γνωρίζουμε καλά ότι ο κόουτς έχει απαιτήσεις και ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις από την άμυνα. Είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας. Όσο επικοινωνούμε καλύτερα ο ένας με τον άλλον, θα ανεβαίνει γενικότερα η απόδοσή μας. Καθημερινά μειώνονται οι αδυναμίες μας και είναι κάτι θετικό. Θέλουμε όμως να δουλέψουμε πάνω στην άμυνα και όχι μόνο και στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Γερμανία. Αυτός είναι ο άμεσος στόχος μας».

Πηγή: sport-fm.gr