Ο Γιάννης Παπαπέτρου δεν έχει ακόμη απαντήσει στον Ολυμπιακό, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ανεξάρτητα από την προσπάθεια απόκτησης του 19χρονου φόργουορντ, οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην προσθήκη του Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο διεθνής με τη Νέων Ανδρών πάουερ φόργουορντ (2,08μ.), που το Δεκέμβριο κλείνει τα 19, είναι παίκτης με μεγάλη προοπτική και αρέσει στους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». Ο τελευταίος λόγος, ωστόσο, ανήκει στον Πανιώνιο, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Στο παρελθόν ο Ηλίας Λιανός είχε αποδειχτεί σκληρός διαπραγματευτής, όπως μόλις το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ο Βασίλης Καββαδάς. Όμως εκτιμάται πως δεν θα χρειαστούν πολλά χρήματα για να γίνει η μεταγραφή. Ίσως, δε, ο παίκτης παραμείνει στον Πανιώνιο ή δοθεί δανεικός κάπου αλλού για να πάρει συμμετοχές.

Δεν τα παρατάει

Ποσό 1,75 εκατ. ευρώ επιδικάστηκε από τη FIBA στο Θοδωρή Παπαλουκά, που διεκδικούσε οφειλόμενα από τη σεζόν 2010/11. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS και είναι πολύ πιθανό τελικά να το ασκήσει. Μάλιστα αναμένεται να υπάρξει επίσημη θέση της διοίκησης για την υπόθεση, ίσως και σήμερα.

Πηγή: sport-fm.gr