Σοκ έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός του μποξέρ Πάτρικ Ντέι ο οποίος έπεσε σε κώμα μετά τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον αντίπαλό του, Τσαρλς Κόνγουελ σε αγώνα μποξ στο Σικάγο.

Ο Τσαρλς Κόνγουελ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία αναφέρεται στο περιστατικό και απευθύνεται στον Πάτρικ Ντέι.

«Δεν ήθελα ποτέ να σου συμβεί κάτι τέτοιο. Το μόνο που ήθελα είναι να κερδίσω. Αν μπορούσα να το πάρω πίσω θα το έκανα, σε κανέναν δεν αξίζει να πάθει κάτι τέτοιο. Βλέπω ξανά και ξανά στο μυαλό μου τον αγώνα και σκέφτομαι τι θα γινόταν αν αυτό δεν είχε συμβεί και γιατί συνέβη σε εσένα» αναφέρει και προσθέτει:

«Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι. Προσευχήθηκα για εσένα τόσες πολλές φορές και έχυσα τόσα πολλά δάκρυα γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται η οικογένεια και οι φίλοι μου. Σε βλέπω όπου κι αν πάω και το μόνο που ακούω είναι υπέροχα πράγματα για εσένα. Σκέφτηκα να εγκαταλείψω το μποξ, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα ήθελες γιατί είσαι μαχητής στην καρδιά. Οπότε αποφάσισα να μην το κάνω, αλλά να δώσω μάχη για να κερδίσω έναν παγκόσμιο τίτλο γιατί αυτό ήθελες εσύ και αυτό θέλω κι εγώ. Οπότε θα είσαι κίνητρο για εμένα κάθε ημέρα και θα τα δίνω όλα στο ρινγκ κάθε φορά».