Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προσκόμισε η δικηγόρος του Γιώργου Δώνη στο δικαστήριο και παρουσιάζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων του Γκερμάν Τσιστιακόφ προς τον έλληνα προπονητή!

Η δικηγόρος του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έφυγε με άσχημο τρόπο από την ομάδα, έκρυβε έναν άσο στο μανίκι της! Όπως παρουσίαζε η εφημερίδα «Goal», εμφάνισε στην εκδίκαση της προσφυγής του Έλληνα προπονητή κατά του ΠΑΟΚ δέκα γραπτά μηνύματα από τον Τσιστιακόφ, ο οποίος προσπαθούσε να πείσει τον Δώνη να παραιτηθεί .Ένα από αυτά, είχε προειδοποιητικό-απειλητικό περιεχόμενο!

«Γεια. Συγγνώμη αν κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν (They will kill you)! Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σου πώς θα αντιδράσουν τότε οι οπαδοί και τα media…», έγραφε το μήνυμα που παρουσίασε η δικηγόρος του Δώνη, ο οποίος απάντησε: «Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες, αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας εγώ και οι συνεργάτες μου…», έγραφε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας!

Ένας ακόμα από τους διάλογους ανέφερε: «Γιώργο, πρέπει να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ αυτός που πληρώνει τα λεφτά. Σκέψου τις καταστάσεις και πόσο επικίνδυνο το κάνεις…». «Είσαι εσύ επαγγελματίας που μου λες να φύγουμε χωρίς λεφτά; Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!», ανέφερε η απάντηση.

Η πλευρά Δώνη υποστηρίζει ότι θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα μετά το «They will kill you», ενώ στους ισχυρισμούς της ομάδας ότι ο ο Τσιστιακόφ δεν έχει θεσμικό ρόλο,ο Δώνης απάντησε: «Ο ίδιος ο Σαββίδης μού είχε πει να μην υπολογίζω τον κύριο Βρύζα, αλλά μόνο τον κύριο Τσιστιακόφ… Ο ρόλος του ήταν στρατηγικός σύμβουλος του ιδιοκτήτη… Μπορώ να σας δείξω όλα τα e-mail που μου έστελνε ο κύριος Τσιστιακόφ από το πρωί μέχρι το βράδυ…».

Φυσικά αν όλα αυτά αποδειχθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης, τότε ο ΠΑΟΚ είναι εκτεθειμένος…

Πηγή: gazzetta.gr