Μετά την άδεια που εξασφάλισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας για την σεζόν 2013-2014 ξεκίνησαν ήδη τις επαφές τους με ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν.

Ένας από αυτούς είναι ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αρκούδας. Ο νεαρός δεξιός μπακ από την Τετάρτη (5/6)αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την «Ένωση». Οι Κρητικοί δεν έχασαν καθόλου χρόνο και ήδη ξεκίνησαν επαφές με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, όπως διαρρέεται από ανθρώπους του περιβάλλοντος του παίκτη τόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης, όσο και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς, είχαν συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αρκούδα.

Από αυτές έγινε γνωστό πως οι «μελανόλευκοι» πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του 22χρονου αμυντικού και πως προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΟΦΗ της νέας σεζόν, χωρίς όμως να γίνει λόγος για το οικονομικό κομμάτι.

Ωστόσο, το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, αφού τον Αρκούδα παρακολουθούν και άλλες ομάδες από την Ελλάδα.

Τώρα όσον αφορά στο θέμα της ανανέωσης του άλλου δεξιού μπακ της ομάδας της Κρήτης, Μανώλη Ζαχαράκη, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε καλό κλίμα και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να πέσουν και οι απαραίτητες «τζίφρες».

Πηγή: Sport-fm.gr