Όταν μια ομάδα, μετά από μια εξαιρετική σεζόν, διεκδικεί τρεις τίτλους και, τελικά, τους χάνει όλους, είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση, θυμός, ακόμα και οργή, στις τάξεις της. Κάτι που φάνηκε έντονα μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Πορτογαλίας, όταν η Μπενφίκα έχασε άλλο ένα τρόπαιο φέτος, προκαλώντας την αντίδραση του Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του, Ζόρζε Ζέσους.

Από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το… γυαλί που ράγισε, μπορεί να κολλήσει. Αυτό φαίνεται από την απαίτηση του Ζέσους, ο οποίος με μια μορφή τελεσίγραφου, έκανε σαφές πως, αν μείνει στον πάγκο των «Αετών», θα πρέπει να αποχωρήσει ο Παραγουανός.

Η διοίκηση της Μπενφίκα βρίσκεται, συνεπώς, σε ένα δίλλημα. Ή να κρατήσει τον παίκτη και να διώξει τον προπονητή, ή να επιλέξει να συνεχίσει με τον Ζεσούς και να πουλήσει τον Καρντόσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Πορτογαλία, η επιλογή της διοίκησης θα είναι να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, για τον οποίο αναμένεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αρκετές ομάδες. Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της Μπενφίκα είναι το γεγονός πως η τιμή του παίκτη αναμένεται να παρουσιάσει πτωτική τάση στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, λόγω του επεισοδίου, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr