Οι Γιάννης Αλαφούζος και Κώστας Τσακίρης συμφώνησαν σε όλα και ο Παναθηναϊκός αποκτά νέο προπονητικό κεντρο, το οποίο και θα καλύπτει τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της ομάδας.

Εκτός από τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις στο «Απήλιον», οι «πράσινοι» αποκτούν ακόμη 50 στρέμματα στην περιοχή προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εντός της ημέρας θα υπογραφούν τα συμβόλαια μεταξύ των δύο πλευρών και στη συνέχεια θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση που ουσιαστικά θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και την απαρχή μιας άλλης για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» θα καταβάλουν 8 εκατομμύρια ευρώ σε χρονικό διάστημα 7 ετών, ενώ στο «Απήλιον» θα ανεγερθούν και τα νέα γραφεία της ΠΑΕ τα οποία μέχρι σήμερα στεγάζονταν στην Παιανία.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σε επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, σχετικά με το θέμα της διαφαινόμενης πώλησης του προπονητικού κέντρου «Απήλιον», το οποίο μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί ο Πανιώνιος, απάντησε λακωνικά: «Για το θέμα του Απήλιον θα τοποθετηθώ μετά το καλοκαίρι».

Πηγή: sport-fm.gr