Η Μονακό είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό είναι έτοιμη να τα «σκάσει» χοντρά για σπουδαίους ποδοσφαιριστές.

Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, περιμένουν ακόμη την απάντηση του Ρανταμέλ Φαλκάο στην πρόταση που του έχει γίνει, ενώ αναμένεται να ενισχυθούν με ακόμη 4-5 παίκτες ισάξιου βεληνεκούς.

«Περιμένουμε τον Φαλκάο και 4-5 άλλους παίκτες της ποιότητάς του. Έχουμε ήδη μιλήσει με τους εκπροσώπους του Φαλκάο και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Ελπίζω να τα βρούμε όσο το δυνατό πιο σύντομα»,ανέφερε αρχικά ο Ζαν Πτι στο «RCN» και συνέχισε:

«Η Μονακό χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Φαλκάο όχι μόνο γιατί θα μας βοηθήσει αγωνιστικά. Αλλά, γιατί μπορεί η παρουσία του εδώ να προσελκύσει κι άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φανεί πως έχουμε μεγάλα σχέδια. Σαν ποδοσφαιριστής, ο Ρανταμέλ έχει τα πάντα. Έχει τεχνική, καλό κοντρόλ με τη μπάλα και σκοράρει συνέχεια. Τον είχαμε δει και εδώ στο Πριγκιπάτο, στον τελικό του Σούπερ Καπ και μας είχε εντυπωσιάσει. Αρέσει πολύ στον πρόεδρο».

Πηγή: sport-fm.gr