Όλοι οι μεγάλοι της Super League έχουν συμπεριλάβει στη μεταγραφική τους λίστα το όνομα του ακραίου επιθετικού του Άρη με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να ετοιμάζει την κίνησή του. Μπορεί η προτεραιότητα της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη να είναι η πρόσληψη του νέου προπονητή, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου σχεδιάζουν και τα μεταγραφικά πλάνα της επόμενης σεζόν με τον Γιαννιώτα να βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις.

Το τελευταίο διάστημα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται ότι ο Παναθηναϊκός έκανε ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του 20χρονου παίκτη. Ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και από την πλευρά του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κρούση των Πειραιωτών.

Με εισήγηση του Σάκη Τσιώλη, ο Αστέρας Τρίπολης εξετάζει την περίπτωση του Γιαννιώτα. Άλλωστε, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός γνωρίζει καλά τον νεαρό ποδοσφαιριστή από το πέρασμα του στον Άρη το 2011. Η ρήτρα του 20χρονου διεθνή για την Ελλάδα είναι 150.000 ευρώ, ένα ποσό που μπορεί να καλυφθεί πολύ εύκολα, ενώ το συμβόλαιο του με τους «κίτρινους» λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Πηγή: sport-fm.gr