Το αφεντικό της Α.Ε.Κ. βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των «κιτρινόμαυρων», μίλησε με τον Κωστένογλου αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας…

Όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα Σπάτα και μίλησε με τον Νίκο Κωστένογλου ο οποίος, όπως έχει γίνει γνωστό, αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Ατματσίδη ως στενό συνεργάτη. Στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης βρέθηκε και ο Μηνάς Λυσάνδρου ο οποίος τρέχει την υπόθεση διαζυγίου με τον Καρντόσο.

Ο Μελισσανίδης μίλησε και προς τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλησε να φέρει προ των ευθυνών τους… Το αφεντικό της Ένωσης έχει εστιάσει στα ζητήματα της ομάδας και τρέχει να τελειώσει τις υποθέσεις τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Αναμένεται όπως  η συνάντησή του με τον Ίλια Ίβιτς για να ακολουθήσει και το θέμα του προπονητή με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Μιλώντας στους παίκτες ο Μελισσανίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Ολοι καταλαβαίνετε ότι περνάμε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο είμαι 40 χρόνια και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι λίγες οι χαρές και πολύ περισσότερες οι πίκρες. Ολοι φταίμε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, δεν χρειάζεται να κοιτάμε πίσω, αυτό τελείωσε! Δεν μου αρέσει να κάνω κριτική στους προπονητές, αλλά επειδή κάτι γνωρίζω από ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι και καλή ομάδα έχουμε και ίσως από τη μέρα που επέστρεψα στην ομάδα να έχουμε το καλύτερο υλικό».

Πηγή: gazzetta.gr